WISŁAZWE napisał(a):

|
Rozumiem, że to Cię boli, że zostałeś nominowany w pierwszym poście i za pierwszym podejściem i co korona Ci z głowy spadła?
|
Nie.
Nie spadła.
Wskazałem tylko, że wymienienie w pierwszej nominacji dwóch (a jak się okazuje nawet trzech) osób które wcześniej nie zgadzały się z ideą bojkotu, wskazywało na dzielenie ludzi i chęć dokopania tym, którzy mieli takie podejście.
Uważasz, że to był czysty przypadek?
WISŁAZWE napisał(a):

|
Ty zacząłeś w tym temacie niepotrzebną spinę. To Twój post ''o ćwierć środkach i ''nominacjach'' wiele osób na tym forum wkurzył, ale Ty za pewne masz to głęboko gdzieś bo swoje napisałeś i jesteś zadowolony.
|
Jeśli wkurzył, to przepraszam.
Mnie i wiele innych osób różne prosty na tym forum też wkurzają.
Zostałem nominowany, mimo, że nie zgłosiłem chęci brania udziału w zabawie.
Może od tego należałoby zacząć?
Zapytać czy wszyscy chcą brać udział w zabawie, a potem się bawić?
Tak więc zostałem nominowany mimo, że w zabawę się nie włączyłem. Odpowiedziałem jak mogłem najlepiej wpłacając umówioną kwotę i zasygnalizowałem, że nie będę się bawił.
WISŁAZWE napisał(a):

Jeżeli ta akcja to dla Ciebie ćwierć środek to czekam z niecierpliwością na to co Ty wymyślisz aby pomóc Wiśle, serio. Ile potrzebujesz czasu?
Na początek mała rozgrzewka. Co zrobiłeś dla forum? Może tak będzie Ci łatwiej.
|
Nie będę pisał.
Poczekam aż mnie pochwalisz.
Znajdziesz w moich działaniach jakieś pozytywy czy tylko same negatywy?
Z ręką na sercu?
WISŁAZWE napisał(a):

Może zastanówmy się nad tym dlaczego naprawdę tyle osób odeszło z tego forum? Bo to jest chyba większy problem niż nazwanie kogoś internetowym szczekaczem.
|
Do mnie na przykład napisało wiele osób o tym, że odchodzą, bo są nękane za swoje poglądy.
Nie przeze mnie.
Możesz wierzyć, albo nie.