Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.10.2014, 17:42
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że to Cię boli, że zostałeś nominowany w pierwszym poście i za pierwszym podejściem i co korona Ci z głowy spadła?
Nie.
Nie spadła.
Wskazałem tylko, że wymienienie w pierwszej nominacji dwóch (a jak się okazuje nawet trzech) osób które wcześniej nie zgadzały się z ideą bojkotu, wskazywało na dzielenie ludzi i chęć dokopania tym, którzy mieli takie podejście.
Uważasz, że to był czysty przypadek?
Ty zacząłeś w tym temacie niepotrzebną spinę. To Twój post ''o ćwierć środkach i ''nominacjach'' wiele osób na tym forum wkurzył, ale Ty za pewne masz to głęboko gdzieś bo swoje napisałeś i jesteś zadowolony.
Jeśli wkurzył, to przepraszam.
Mnie i wiele innych osób różne prosty na tym forum też wkurzają.
Zostałem nominowany, mimo, że nie zgłosiłem chęci brania udziału w zabawie.
Może od tego należałoby zacząć?
Zapytać czy wszyscy chcą brać udział w zabawie, a potem się bawić?
Tak więc zostałem nominowany mimo, że w zabawę się nie włączyłem. Odpowiedziałem jak mogłem najlepiej wpłacając umówioną kwotę i zasygnalizowałem, że nie będę się bawił.

Jeżeli ta akcja to dla Ciebie ćwierć środek to czekam z niecierpliwością na to co Ty wymyślisz aby pomóc Wiśle, serio. Ile potrzebujesz czasu?

Na początek mała rozgrzewka. Co zrobiłeś dla forum? Może tak będzie Ci łatwiej.
Nie będę pisał.
Poczekam aż mnie pochwalisz.
Znajdziesz w moich działaniach jakieś pozytywy czy tylko same negatywy?
Z ręką na sercu?

Może zastanówmy się nad tym dlaczego naprawdę tyle osób odeszło z tego forum? Bo to jest chyba większy problem niż nazwanie kogoś internetowym szczekaczem.
Do mnie na przykład napisało wiele osób o tym, że odchodzą, bo są nękane za swoje poglądy.
Nie przeze mnie.
Możesz wierzyć, albo nie.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując