FraMat napisał(a):

Mnie natomiast przy okazji zdawało się, że pośród pierwszych nominowanych, w pierwszych postach tematu zaczęto przede wszystkim wywoływać tych, którzy wcześniej byli przeciwko bojkotowi. Tak jakby chciano coś komuś udowodnić i kogoś nagiąć.
Może się mylę?
Zarówno to, jak późniejsze, już jawne wytykanie niektórym, że wcześniej dużo pisali, ale w akcji nie wzięli udziału, odebrałem jako kolejną próbę dzielenia kibiców i udowadniania komuś na siłę, że nie jest prawdziwym kibicem.
Czyżbym się mylił?
No i moje posty rzekomo rozwalające temat przeniosłem dość szybko do tego działu. Prowokując niejako jego ponowne otwarcie. Właśnie żeby nie zakłócać zabawy.Wcześniej nie mogłem tego zrobić.
|
Rozumiem, że to Cię boli, że zostałeś nominowany w pierwszym poście i za pierwszym podejściem i co korona Ci z głowy spadła?
Ty zacząłeś w tym temacie niepotrzebną spinę. To Twój post ''o ćwierć środkach i ''nominacjach'' wiele osób na tym forum wkurzył, ale Ty za pewne masz to głęboko gdzieś bo swoje napisałeś i jesteś zadowolony.
Jeżeli ta akcja to dla Ciebie ćwierć środek to czekam z niecierpliwością na to co Ty wymyślisz aby pomóc Wiśle, serio. Ile potrzebujesz czasu?
Na początek mała rozgrzewka. Co zrobiłeś dla forum? Może tak będzie Ci łatwiej.
rav napisał(a):

TWSD Ticket Challenge uznaliśmy (a przynajmniej ja) za skierowaną przede wszystkim do forumowiczów i osób ponadprzeciętnie często zaglądających na naszą stronę/forum. Myślę, że nie ma wśród nich osób, które nie zauważyły tego tematu.
Wszystkich pozostałych informowaliśmy o akcji klubowej, która przecież polega na tym samym.
www.wislakrakow.com/www/showarticle.php?articleid=29493
www.facebook.com/wislakrakowcom/posts/10152715845363164
www.facebook.com/wislakrakowcom/posts/10152778536183164
Swego czasu na shoutboksie, korzystając z tego, że akurat znajdowały się na nim 3-4 osoby zajawione TWSDTC napisałem, że jako jedną z wad akcji jest właśnie to nachalne namawianie, prowadzące w efekcie do dzielenia na tych lepszych co wpłacili a tych gorszych co nie wpłacili (a przynajmniej nie pochwalili się tym faktem).
Nie jest natomiast prawdą, żebym napisał to w odpowiedzi na pytanie dlaczego portal tej akcji nie promuje. Po prostu podałem jedną z wielu wad tej akcji. Celowo na shoutboksie, aby przeczytało to tylko kilka osób żywo zainteresowanych TWSDTC - nie chciałem natomiast w bardziej poczytnym miejscu publicznie podważać sensu akcji, pod jednym względem (wpływy) pożytecznej.
Zamiast kolejny raz powtarzać określenia typu "szczekacze" warto zastanowić się dlaczego naprawdę tyle osób omija ten temat. Ty wyjaśniłeś to sobie lenistwem, brakiem chęci niesienia pomocy. Ja bym znalazł jeszcze kilka powodów. Mam nadzieję, że nie napisałeś swojego postu po to, bym wszystkie te, które dostrzegam, tutaj wymienił?
|
Można jaśniej? Rozumiem, że sens akcji jest dla Ciebie nie zrozumiały jednak postanowiłeś nic na ten temat nie mówić? Podając argument nachalnego namawiania do wpłat. Nachalność ustała i przez tydzień nadal cisza.
Może zastanówmy się nad tym dlaczego naprawdę tyle osób odeszło z tego forum? Bo to jest chyba większy problem niż nazwanie kogoś internetowym szczekaczem.
Akcja o biletach skierowana do ''przede wszystkim do forumowiczów i osób ponadprzeciętnie często zaglądających na naszą stronę/forum.'' Ciekawe.
A akcja z konkursem skierowana jest do kogo?
--------
Ale spoko, jeżeli zależy wam na lansowaniu konkursu bo jest nagroda sponsorowana przez partnera/sponsora strony to fajnie. Dziwne, że jakoś na początku tej edycji kiedy nagrody nie było wpisy o konkursie pojawiały się rzadkością. Zależy wam tylko na użytkownikach, którzy logują się w tym temacie i może nawet zakładają specjalnie dla niego konto - bo nie ma z nimi problemu, że gdzieś w jakimś temacie czy na SB zaśmiecą wam forum jakimiś ''pierdołami''?
rav napisał(a):
|
Proszę o osoby ogarniające TWSD TC, które nadal mają ochotę to robić o zgłoszenie się poniżej. Na priv odezwiemy się maksymalnie do trzech osób z propozycją restartu akcji z pewną jej modyfikacją.
|
A co to za zmiana podejścia? Przecież jeszcze kilka postów wyżej akcja ma praktycznie same wady, których nie będziemy wymieniać..