Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.10.2014, 09:39
maaarcin napisał(a):Wyświetl post
Do wszystkich. Kiedyś były pytania o nagrody. Teraz taka możliwość się pojawiła. Poza tym wcześniej sprawa była konsultowana z prowadzącym obecnie konkurs St Yabolem, który nie miał nic przeciwko, co może sam potwierdzić. A że jest promowana? Jest. Teraz do wygrania jest jedna koszulka, w przyszłości może będzie coś więcej.

Tyle ode mnie.
widzisz, TWSD Wisła Ticket Challange też jest skierowany do wszystkich, jednak za nią nie stoi sponsor który poza tym że coś daje, też coś wymaga

skąd się pojawiła negatywna motywacja? może temu: Użytkownicy: 43 905, Aktywni członkowie: 1 612, a przez pierwszych 2 tygodniach do akcji przyłączyło się ze 30 osób, tak jakbyśmy zbierali kasę dla siebie, a nie na konto Akademii Wisły Kraków

sam w niej nie uczestniczyłem, nie pochwalam jej (agresywnej motywacji), ale i szczerze mnie *** strzelał jak widziałem internetowych krzykaczy którzy mają najwięcej do powiedzenia, a i obrażenia innych użytkowników ( takie rzeczy są jednak normalnie tolerowane na forum), natomiast w kwestii wsparcia Wisły mogą zrobić mniej niż nic.

PS. Brakuje wpisu, że ktoś przez wpis na forum kibicowskim nie mógł spać w nocy, bo 'mu kazali' wpłacić na akademie szkoląca młodych piłkarzy lub kupić bilet na mecz niby to ukochanej drużyny. Komedia.
Odpowiedz cytując