Cytat:
Właśnie takie zachowanie niektórych osób było powodem, dla którego JA nie zamieściłem informacji o akcji na forum. Na stronie i FB pojawiły się natomiast informacje (linki wkleił Rav) o całościowej akcji zapoczątkowanej przez klub, akcji która ma identyczny cel, czyli pomoc Wiśle.
Poza tym celem akcji jest pomoc Wiśle czy zrobienie komuś na złość poprzez nominacje? Jaki cel miało nominowanie np. przedstawicieli Legii na tym forum?
Jak widać bez "pozytywnej motywacji" kolejne osoby kupują bilety/wpłacają pieniądze. Można?
|
Teraz bez tej negatywnej (pozytywnej?) "presji" macie zamiar jakkolwiek te akcje propagować czy dalej stanowisko trenera Janasa?
Jeżeli dla kibica Wisły zrobieniem na złość jest zakupienie biletu bądź wpłata 10 zł na konto akademii ukochanego klubu, to po prostu nie mam pytań, tylko żałość i rozpacz.
Morzna? Morzna. Na stadion też przychodzą ludzie z włąsnej inicjatywy, bez żadnego marketingu. Problem w tym, żeby przyciągnąć ich więcej tak? Analogicznie jako administratorom forum kibicowskiego powinno Wam zależeć na jak największym odzewie i jak największej ilości $ na koncie. Tymczasem z postu ZWE wynika, że macie tę akcję centralnie w dupie (czy bardziej oficjalnie- w głębokim poważaniu).
Zgadzamy się tylko w jednej kwestii- również nie rozumiem po jakiego czorta nominacje otrzymywali legioniści.