Cytat:
|
Chcesz - uczestniczysz, nie chcesz - nie uczestniczysz.
|
Właśnie... Tymczasem w kierunku osób, które nie wpłaciły posypały się teksty "Dawaj hajs" (jeden z łagodniejszych), zarówno w innych tematach na forum, jak i poprzez PW. Niektórzy nazywają to motywacją. Nie wiem w którym miejscu obrażanie, szydzenie i wymuszanie jest motywujące. Raczej wywołuje odmienny skutek, czego potwierdzeniem są m.in. wiadomości od nominowanych osób które dostawałem. Była między innymi wśród nich osoba, która pieniądze wpłaciła (przesłała mi potwierdzenie), ale z uwagi na wpisy w jej kierunku (pojawiły się już po wpłacie) nie zamierza się potwierdzeniami chwalić na forum.
Właśnie takie zachowanie niektórych osób było powodem, dla którego JA nie zamieściłem informacji o akcji na forum. Na stronie i FB pojawiły się natomiast informacje (linki wkleił Rav) o całościowej akcji zapoczątkowanej przez klub, akcji która ma identyczny cel, czyli pomoc Wiśle.
Poza tym celem akcji jest pomoc Wiśle czy zrobienie komuś na złość poprzez nominacje? Jaki cel miało nominowanie np. przedstawicieli Legii na tym forum? Tymczasem osoby, które naprawdę chciały przyłączyć się do akcji nominacji nie dostawały.
Jak widać bez "pozytywnej motywacji" kolejne osoby kupują bilety/wpłacają pieniądze. Można?
Cytat:
|
A akcja z koszulką od Totolotka to do kogo jest skierowana?
|
Do wszystkich. Kiedyś były pytania o nagrody. Teraz taka możliwość się pojawiła. Poza tym wcześniej sprawa była konsultowana z prowadzącym obecnie konkurs St Yabolem, który nie miał nic przeciwko, co może sam potwierdzić. A że jest promowana? Jest. Teraz do wygrania jest jedna koszulka, w przyszłości może będzie coś więcej.
Tyle ode mnie.