Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.10.2014, 09:17
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Na przykład mnie (15-ty post tematu, pierwsza strona)? Wszyscy w końcu znają mnie jako wokalnego zwolennika Bednarza i przeciwnika bojkotu...
Oj myślę że doskonale wiesz że wielbicieli (w sensie pozytywnym i negatywnym) na tym forum masz zdecydowanie więcej niż ja. FraMat ma rację - gdyby nie bojkot nie byłbym nominowany wcześniej niż Ty. Oczywiście jestem w tej sprawie optymistą - zostałem nominowany również dlatego by nadać medialności inicjatywie. Akurat tak miejsce odbieram, inni pewnie zupelnie inaczej - dobrym przykładem jesteś Ty - dla Ciebie to ślepy los. Nominacja FraMat'a jako pierwszego też

Dodam że wprowadzasz w błąd celowo - klucz do nominacji masz tu 4-ty akapit.

Chcesz - uczestniczysz, nie chcesz - nie uczestniczysz.
Ta zasada dawno została złamana, zarówno tjak ta a że wpłaca się 10 zł LUB kupuje bilet. Tak samo jak ta że ktoś Ciebie nominuje. Sam o ile dobrze pamiętam jedną z zasad zabawy złamałeś, nieprawdaż? Tak na prawdę po co to zrobiłeś? Z jednej strony pomagasz klubowi z drugiej psujesz zabawe.

IMHO rozwalanie tematów i spamowanie linków do strony nie jest w porządku.
No nie jest, gdyby było, nie byłoby tematu. Sedno problemu.

WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
.... przyjąłem taką agresywną stronę kampanii .... Dlatego postanowiłem wycofać się z działalności na forum i z boku obserwować rozwijającą się sytuację w tej sprawie.
Moim zdaniem pomyśl na prawde fajny. Szacunek za odwage. Nie wiem natomaist dlaczego kampania musiała być tak agresywna - myślę że tylu ilu nią nakłonisz, drugie tyle się zniechęci. Osobiście ważąc plusy i minusy, podoba mi się to co robisz, mniej to jak robisz. Suma wypada 'na plus'.

Ty robisz to co do Ciebie należy, FraMat też. Nie rozumiem o co taki dym w tym temacie.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 24.10.2014 o godz. 09:20.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując