Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.10.2014, 09:06
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Mnie natomiast przy okazji zdawało się, że pośród pierwszych nominowanych, w pierwszych postach tematu zaczęto przede wszystkim wywoływać tych, którzy wcześniej byli przeciwko bojkotowi. Tak jakby chciano coś komuś udowodnić i kogoś nagiąć.
Może się mylę?
Zarówno to, jak późniejsze, już jawne wytykanie niektórym, że wcześniej dużo pisali, ale w akcji nie wzięli udziału, odebrałem jako kolejną próbę dzielenia kibiców i udowadniania komuś na siłę, że nie jest prawdziwym kibicem.
Czyżbym się mylił?

No i moje posty rzekomo rozwalające temat przeniosłem dość szybko do tego działu. Prowokując niejako jego ponowne otwarcie. Właśnie żeby nie zakłócać zabawy.Wcześniej nie mogłem tego zrobić.
Widzę tu pewną obsesje swojej osoby, ale mniejsza z tym. W swoim czasie był nominowany każdy z największych 'krzykaczy', 'pisarzy' i osób które tak po prostu najwięcej udzielają. Mają najwięcej do powiedzenia, a zarazem niektórym się wydaje że nic nie muszą. Pewnie i nawet sam byłem za takiego uważany, ale ma osobiście w dupie co kto o mnie sądzi. Liczy się Wisła i dlatego tu wszyscy piszemy. Jednak czasem jak widać liczą się też dużo mniej chwalebne wartości....

A i Panie Framacie jak już to przeniosłeś te posty z tematu TWSD Ticket Ch. do tego, oraz otworzyłeś ten temat po apelach kilku userów w tym mnie. Wcześniej były groźby, że zamkniesz i wywalisz ten temat do kosza. Można to było załatwić przez PW? można, ale lepiej walnąć w stół i pokazać kto ma władze.

Panie Rav jak dla mnie te słowa o promocji naszej akcji biletowej są śmieszne. Jak to się nazywa promocja akcji, to jak to porównasz do promowania konkursu o Wiśle sponsorowanego przez totolotka? gdzieś 5 razy więcej informacji na stronie/fb choć akcja trwa o jakieś 6 tygodni krócej.

"TWSD Ticket Challenge uznaliśmy (a przynajmniej ja) za skierowaną przede wszystkim do forumowiczów i osób ponadprzeciętnie często zaglądających na naszą stronę/forum. Myślę, że nie ma wśród nich osób, które nie zauważyły tego tematu."

A akcja z koszulką od Totolotka to do kogo jest skierowana?
Ostatnio edytowane przez Karherop : 24.10.2014 o godz. 09:09.
Odpowiedz cytując