FraMat napisał(a):

Mnie natomiast przy okazji zdawało się, że pośród pierwszych nominowanych, w pierwszych postach tematu zaczęto przede wszystkim wywoływać tych, którzy wcześniej byli przeciwko bojkotowi. Tak jakby chciano coś komuś udowodnić i kogoś nagiąć.
Może się mylę?
Zarówno to, jak późniejsze, już jawne wytykanie niektórym, że wcześniej dużo pisali, ale w akcji nie wzięli udziału, odebrałem jako kolejną próbę dzielenia kibiców i udowadniania komuś na siłę, że nie jest prawdziwym kibicem.
Czyżbym się mylił?
No i moje posty rzekomo rozwalające temat przeniosłem dość szybko do tego działu. Prowokując niejako jego ponowne otwarcie. Właśnie żeby nie zakłócać zabawy.Wcześniej nie mogłem tego zrobić.
|
Widzę tu pewną obsesje swojej osoby, ale mniejsza z tym. W swoim czasie był nominowany każdy z największych 'krzykaczy', 'pisarzy' i osób które tak po prostu najwięcej udzielają. Mają najwięcej do powiedzenia, a zarazem niektórym się wydaje że nic nie muszą. Pewnie i nawet sam byłem za takiego uważany, ale ma osobiście w dupie co kto o mnie sądzi. Liczy się Wisła i dlatego tu wszyscy piszemy. Jednak czasem jak widać liczą się też dużo mniej chwalebne wartości....
A i Panie
Framacie jak już to przeniosłeś te posty z tematu TWSD Ticket Ch. do tego, oraz otworzyłeś ten temat po apelach kilku userów w tym mnie. Wcześniej były groźby, że zamkniesz i wywalisz ten temat do kosza. Można to było załatwić przez PW? można, ale lepiej walnąć w stół i pokazać kto ma władze.
Panie
Rav jak dla mnie te słowa o promocji naszej akcji biletowej są śmieszne. Jak to się nazywa promocja akcji, to jak to porównasz do promowania konkursu o Wiśle sponsorowanego przez totolotka? gdzieś 5 razy więcej informacji na stronie/fb choć akcja trwa o jakieś 6 tygodni krócej.
"TWSD Ticket Challenge uznaliśmy (a przynajmniej ja) za skierowaną przede wszystkim do forumowiczów i osób ponadprzeciętnie często zaglądających na naszą stronę/forum. Myślę, że nie ma wśród nich osób, które nie zauważyły tego tematu."
A akcja z koszulką od Totolotka to do kogo jest skierowana?