Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2014, 23:56
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Mnie natomiast przy okazji zdawało się, że pośród pierwszych nominowanych, w pierwszych postach tematu zaczęto przede wszystkim wywoływać tych, którzy wcześniej byli przeciwko bojkotowi.
Na przykład mnie (15-ty post tematu, pierwsza strona)? Wszyscy w końcu znają mnie jako wokalnego zwolennika Bednarza i przeciwnika bojkotu...
Sprawdź najpierw może kto znalazł się na liście i kto zapłacił, bo chyba trochę rozmijasz się z faktami.

Chcesz - uczestniczysz, nie chcesz - nie uczestniczysz. Indywidualna sprawa każdego z nas. Tylko proszę, nie twórz teorii spiskowych, bo to się robi żenujące. Ilu Was - przeciwników bojkotu - było na forum (nie licząc jakiś dziwnych kont które pojawiły się w tamtym okresie i zaraz zniknęły)? Dziesięciu? Piętnastu?
Celowo przeszacowałem.
Słynny "trójkąt bermudzki Nibylandii", czyli Ty, raindog i Lukasz. Do tego bonawentura, ajronek - ktoś jeszcze?

Obecnie wzięło udział w akcji 64-rech, jest 59-ciu "nominowanych". Tu masz aktualną listę.
__________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________________________

IMHO rozwalanie tematów i spamowanie linków do strony nie jest w porządku. Inna sprawa, że inaczej pewnie bym się nie dowiedział - rzadko ostatnio wpadam na forum.
Może jakaś promocja ze strony TWSD? Banner?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.10.2014 o godz. 00:11.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując