Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2014, 21:44
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Mnie natomiast przy okazji zdawało się, że pośród pierwszych nominowanych, w pierwszych postach tematu zaczęto przede wszystkim wywoływać tych, którzy wcześniej byli przeciwko bojkotowi. Tak jakby chciano coś komuś udowodnić i kogoś nagiąć.
Może się mylę?
Zarówno to, jak późniejsze, już jawne wytykanie niektórym, że wcześniej dużo pisali, ale w akcji nie wzięli udziału, odebrałem jako kolejną próbę dzielenia kibiców i udowadniania komuś na siłę, że nie jest prawdziwym kibicem.
Czyżbym się mylił?

No i moje posty rzekomo rozwalające temat przeniosłem dość szybko do tego działu. Prowokując niejako jego ponowne otwarcie. Właśnie żeby nie zakłócać zabawy.Wcześniej nie mogłem tego zrobić.
Lepiej milcz i się już nie pogrążaj. To Ty powinieneś zniknąć z tego forum, a nie WISŁAZWE.
Nominacje szły równo po jednych i drugich, a jak ktoś takie głupoty wypisuje jak Ty, to z pewnością nie ma prawa nazywać się kibicem Wisły Kraków.

Wszędzie szukasz problemy i spiski. Nawet w najszlachetniejszej akcji znajdziesz drugie dno. Byle tylko nie pomoc, a wręcz zaszkodzić. Podaj konto to zwrócę Ci kase, którą przelałeś na Akademie, bo widać jak bardzo żałujesz tych pieniędzy, mogłeś je wydać na coś bardziej wartościowego dla Ciebie...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 23.10.2014 o godz. 22:18.
Odpowiedz cytując