Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.10.2014, 20:36
FraMat napisał(a):Wyświetl post
No tak, skoro klub wydał oświadczenie, że Bednarz mówił nieprawdę to oczywistą oczywistością jest, że tak było i oczywistą oczywistością jest oddanie sprawy do sądu za pomówienia.
Rozumiem, że dla kogoś kto oficjalnie poparł wszystkie działania Bednarza jego zwolnienie było bolesnym ciosem w ego, ale serio chcesz brnąć w bronienie osobnika, który porównuje race na spadochronie do masowego ludobójstwa w zamachu terrorystycznym?

rav Ci napisał, dlaczego nikt nie będzie się sądził z Jacusiem, wcześniej ja.

Popierałeś nieudacznika i mitomana, który wyrządził bardzo poważne szkody klubowi. Takie są fakty. Szukasz wojenki z "kibolstwem" (vel "własnymi klientami") w ramach ....-wie czego? Rozważyłbym na Twoim miejscu zmianę barw na biało-niebieskie. Coś czuję, że niedługo może być ciekawie w Chorzowie.

O Jacku nikt już w Wiśle nie chce słyszeć. Symbolizuje naprawdę zły okres dla klubu, wyrządził olbrzymie straty finansowe i marketingowe. Rozumiem, że dla Ciebie była to pewnie niesamowita jazda, byłeś w końcu jednym z tych "wiernych i prawdziwych", ale takich jak Ty jest niewielu. Dla większości wojenka Jacusia z kibicami to był bardzo zły okres w historii Wisły. Klub jeszcze przez wiele lat będzie płacił za nią rachunki - i nie piszę tu tylko o UFA.

P.S. W zamachu na WTC zginęły 2 973 osoby, w tym 6 Polaków. Kiedy przeczytałem komentarz Jacusia, poczułem autentyczny niesmak. Jak małym, żałosnym człowieczkiem trzeba być, żeby odwoływać się do takich porównań? Czy może to była zwykła pycha i głupota?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.10.2014 o godz. 21:05.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując