Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.10.2014, 21:06
R33 napisał(a):Wyświetl post
Przecież na piśmie było wyraźnie napisane, że strony podtrzymują chęć dalszego dialogu, a tylko członkowie SKWK żądają dymisji Bednarza.
Akurat pismo było tak ułomne ze sugeruje że pada sfrormułowanie 'nikt nie wyobraża sobie współpracy z Bednarzem'. Nikt czyli Czerwiński, niżej podpisany też. Jedyne co go usprawiedliwia to fakt że poprawki na dokumencie wskazują iż mógł dostać (tryb przypuszczający by nie pomawiać) do podpisania 'lojalkę' przygotowaną przed spotkaniem - jak za starych dobrych czasów.

Cytat:
W ogóle nie będziemy rozmawiali o zmianie prezesa. Jeśli taki temat się pojawi, to spotkanie będzie trwało 30, w porywach 40 sekund. Temat prezesa Bednarza jest jasny i zamknięty
Widzę że historia pisze się na nowo - Bednarzowi przypadła rola idioty a drugiej stronie niewinnej dziewicy. Rola chorągiewki choć mocno obsadzona, zapomniana. EOT z mojej strony - w wywiadzie w sumie nie ma nic czego by nie było wiadomo.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując