Wyświetl pojedynczy post
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.10.2014, 12:57
Jedyna 'potwarz', która mnie uderzyła to to, że niby Wawro z Szymańskim nie dali rady sami wyjść ze spotkania z Cupiałem i już o to, Bednarz może wpędzić się w kłopoty.

W reszcie jego wynurzeń, jak to w każdej 'bajce' pewnie trochę prawdy jest, ale też daleki jestem do myślenia, by jak pisał wczoraj Błoński na Twitterze "ziemia w okolicach Myślenic się zatrzęsła".
Z drugiej chyba nikt się nie spodziewał, że Czerwiński wszedł do zarządu ot tak po prostu, tylko po to żeby po cichu Bednarza wyjebać. Trudno też zaprzeczać stwierdzeniom, że system biletowy nie działał poprawnie. Każdy widział jak było. Tak samo objęcie stanowiska Prezesa przez Pana Ludwika - to też był zabieg w celu wyciszenia złych emocji.

Zobaczymy co będzie dalej. Czy wraz z Nowym Rokiem zajdą kolejne ważne zmiany. Wtedy będziemy mądrzejsi, a za lat kilka, w chwili gdy Wisła pójdzie w jedną, bądź drugą stronę, bo nie sądzę by obecny stan rzeczy miał się przez długi czas utrzymywać, każdy osądzi Bednarza raz jeszcze.

Wiadomo, że kibiców podzielił i to jest wielka krecha na jego drugiej 'kadencji' w Wiśle, a pęknięcie po jego odejściu jest nadal bardzo widoczne, a coś czuję, że uwidoczni się jeszcze bardziej na meczu z Podbeskidziem.
Odpowiedz cytując