Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.10.2014, 08:11
Bednarz - półświatek próbuje mieć wpływ na Wisłę

http://www.przegladsportowy.pl/pilka...701,1,727.html

Cytat:
Gdy zatem spadły race [na Ruchu], utwierdziłem się w przekonaniu, że SKWK to partner do niczego, nowotwór, którego należy się pozbyć, i postanowiłem działać. Uważam, że osoby, które zagnieździły się w Towarzystwie Sportowym Wisła, to ludzie z półświatka. Moim zdaniem nie powinny mieć możliwości ingerencji w spółkę w mniej lub bardziej zawoalowany sposób. Nie powinny być finansowane przez spółkę w postaci ściągania pieniędzy z biletów. Problem polega na tym, że legalne stowarzyszenie, które w statucie ma zapisane piękne rzeczy, nigdy ich nie realizowało. Przez SKWK półświatek próbuje mieć wpływ na właściciela klubu
Cytat:
Miałem wrażenie, że w sporze z kibicami tylko ja jestem szczery w intencjach. Ani właściciel, ani rada nadzorcza nie powiedzieli wprost: "Walczymy aż do zwycięstwa" – ocenia sytuację. A w dalszej części rozmowy, pytany o zaangażowanie w konflikt właściciela klubu Bogusława Cupiała mówi. – Właściciel miał wybór i milczał. Trudno, byłoby łatwiej. Szanuję jego wybór i przeszedłem nad tym do porządku dziennego.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 20.10.2014 o godz. 08:15.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując