Wyświetl pojedynczy post
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.10.2014, 07:25
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Bijemy lidera na wyjeździe 5:0 i nie mówcie że to tylko szczęście akcje były ładne współpraca koncertowa Górnik nie istniał. Już po pierwszej połowie mieliśmy dwa razy więcej strzałów na bramkę niż oni. Na początku graliśmy skrzydłami po przerwie środkiem. Można narzekać na to czy tamto ale ludzie dajcie na luz pojechaliśmy na wyjeździe Górnik 5:0 pocieszmy się tym.
Samym szczęściem meczu się nie wygrywa, oczywiście zagraliśmy bardzo dobry mecz - pisząc że mieliśmy szczęście miałem na myśli głównie paradę Steinborsa czy bramkę Brożka po przypadkowym bilardowym podaniu Burlig i odniosłem to do meczów przegranych.
Wtedy z legią Boguski też mógł otworzyć mecz nie wspominając o meczach z Jagą - dwa słupki, każdy z tych strzałów mógł być golem. W meczu z Jagą nikt nie dał rady wybic strzału z linii bramkowej tak jak wczoraj Głowa przy 0-0.
Pokazuję tylko jak szczęście wpływa na odbiór meczu - po Jadze byliśmy załamani chociaż nie zagraliśmy jakoś dużo gorzej niż wczoraj.

Podobno szczęście sprzyja lepszym ale z Jagą tak nie było bo to my byliśmy lepsi. Mam nadzieje że z Podbeskidziem pójdziemy za ciosem i nie damy się znowu frajersko nadziać na jakąś kontrę lub stały fragment gry.
Odpowiedz cytując