Wyświetl pojedynczy post
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.10.2014, 07:11
Teraz ja pójdę w Twój to rozumowania i powiem ,że dlatego że Chrapek wypalił to trzeba od razu dawać szansę wszystkim młodym? Może i racja z tymi treningami, ale według mnie nie chodzi tutaj o bezmyślne i na siłę wrzucanie młodych do składu, skoro obecna ekipa jako tako funkcjonuje. Smudzie nie zależy na wychowaniu młodych (a szkoda), a na łapaniu punktów, jeśli mamy się znaleźć w ósemce. Przynajmniej na razie tak jest. W obecnej sytuacji musimy liczyć na solidną grę w obronie. A z młodymi mamy same "jeśli". If ifs and buts were candy and nuts, we'd all have a merry Christmas. Według mnie lepiej nabić punktów grając stałym sładem, a później ewentualnie wprowadzać młodych. Może to nie jest myślenie przyszłościowe, ale w obecnej sytuacji inaczej być nie może. A wracając do meritum, Franz wpuściłby Lecha i Żemłę na te ostatnie 10-15 minut i co by z tego było? Jedna jaskółka wiosny nie czyni, w tym meczu wygraliśmy 5:0, w następnym może być trudniej i chłopaki nie zostaną wpuszczeni. W meczu z Lechem zobaczył co ma w szatni, widać albo go to nie zachwyciło, albo jak pisałem, obecna sytuacja nie pozwala na rotację
Odpowiedz cytując