|
Mozecie mnie hejtowac ale dla mnie Stepinski, prócz waleczności, to byl tragiczny. Za bardzo chciał, tak bardzo ze biegnąc z piłką, był szybszy od niej. Tym spotkaniem i wobec trójki Brozia - pewnie ława z PBB.
Cichymi bohaterami w tym meczu jest Dudka i Burliga. Bury, mimo ze technike ma żadna, nadrabia dobrym ustawianiem sie w akcjach oskrzydlających.
Sadlok dla mnie jest najlepszym lewym obronca jakiego mieliśmy. Moze ciut gorszy od Gordana w destrukcji ale w ofensywie jest zajebisty. Niezły ciąg na bramke.
Guzmics bardzo spoko, podoba mi sie gosc obok Glowackiego.
Boguski w swoim stylu czyli pilka parzy, byleby sie szybko pozbyc i przy okazji spierniczyc. Mimo ze obok Brozka i Stlica jest najlepiej myslacym zawodnikiem jesli chodzi o gre kombinacyjna, to jednak wykonanie pozostawia wiele do zyczenia. On juz chyba nie wróci do tej reprezentacyjnej formy.
Gula mimo ze grał krótko to i tak zdarzył mnie w....ić. Gość który wchodzi na ostatnie kilkanaście minut (czy tam ponad 20), nie ma zadnego sprintu, generalnie malo biega, nie pokazuje sie do gry itd. Nie ma Lukasza to wygrywamy. Tyle ode mnie
|