Szpen napisał(a):

hehe, odwracasz kota ogonem. Nie ja zrobiłem wrzutkę o Unizeto tylko Gwiaździsty, a tak naprawdę GP i niezależna. Opluwacie gościa, który prowadzi firmę od 20 lat, a sama firma istnieje od 40. Nie macie pojęcia czym się zajmuje, co robi i jakie ma sukcesy. Dla was najważniejsze jest to, ze w 2007 roku dostał konsula. Cała jego historia i sukcesy girmy nie są dla Was ważne, bo jest ta mała wrzutka konsulowa.
Mam nadzieje, ze Unizeto wyciągnie wnioski i poda takich kmiotów "robiących politykę" do sądu i dostanie odszkodowanie.
tu afery żadnej nie ma, jak zwykle jest wrzutka i panika prawicowców, którzy wierzą we wszystko co przyniesie GP i niezależna bez sprawdzania faktów. .
|
Oczywiscie porozmawiac tez nie mozna. Pogadanki moga byc ale o prezesie i spolce srebrna o ktorej masz jeszcze bladsze pojecie niz niezalezna o konsulu. To jest wlasnie dyskurs w Polandzie. Plemienny dyskurs a wszyscy dookola od setek lat robia nas w bambuko... politruk normalny politruk
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43