Wyświetl pojedynczy post
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.10.2014, 19:15
Glazik napisał(a):Wyświetl post
Poziom tego forum leci w dol lotem pikowym... umiera to forum i moderatorzy mocno przykladaja do tego reke. Nawet nie chce sie pare slow napisac w temacie o kolejnym spotkaniu (jak to swego czasu robil WISLAZWE)..
A nie wspominam o temacie Ticket Chellenge,ktory powinien byc obowiazkiem kazdego Wislaka bez zadnej nominacji.
Forum poleciało na dno już dawno m. in. przez takich wynalazków jak FraMat. Kiedyś ego mu urosło bo cos tam tłumaczył co mówił Petrescu i ciapatą prasę. Od zostania modem do tej pory w CV wpisuje "Moderator na forum Wisły Kraków". Jaki trzeba mieć tępy łeb i zbity beret by trzymać się czegoś na siłę, wiedząc że wszyscy go zlewają? Chyba że to jedyne miejsce gdzie może pokazać że jest "kimś" to mu się nawet trochę mniej dziwię.
Dlatego ja jak za czasów łysego chuja na stadionie, ograniczam jak mogę bytność tutaj co mnie zresztą trochę boli a Wam, przynajmniej starszym userom też radzę.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując