Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.10.2014, 16:26
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego niektórzy userzy swoim postępowaniem (nachalne domaganie się od innych wpłat na Akademię w wielu niezwiazanych z TWSD Ticket Challenge tematach) próbują rozwalać te tematy, mimo, że co do zasady w tematach pisać mamy na temat a nie poza tematem?
Moderator prosił jedynie, żeby o TWSD Ticket Challenge pisać we właściwym temacie i nie stosować tzw. "pozytywnej presji", ktora pozytywna wcale nie jest.
Kolega moderator ma zapewne dane ile postów dziennie przybywa na forum, zapewne są tego tysiące, że moderatorzy nie mogą ogarnąć tych spamów.

Jak dla mnie mega pozytywna akcja która mogła (i dalej może) napędzić koniunkturę na Wisłę, a przede wszystkich wzmocnić identyfikację kibica z klubem, została tutaj przed moderację (moderatora) sprowadzona do problemu który trzeba zamknąć. Przynajmniej takie padły groźby.

PS. Pozdro dla brylanta17, który został przeze mnie nominowany, a czuje największy ból d... .

PS. Tym bardziej mnie to wszystko dziwi, że jest to akcja powiązana z działaniami klubu, który wyraża forumowej akcji pełną aprobatę.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 16.10.2014 o godz. 16:31.
Odpowiedz cytując