FraMat napisał(a):

|
Ja rozumiem ideę i rozumiem, że wiele osób chce tę zabawę kontynuować, ale błagam: nie róbcie z wpłat na Akademię, a zwłaszcza z wklejania dowodów wpłat wyznacznika tego czy ktoś jest kibicem! A już pisanie po innych tematach haseł typu: "zacznij udzielać się w tym temacie jak odpowiesz na nominację" to skrajna przesada. Z zabawy niektórzy robią polowanie na czarownice.
|
Mam zdecydowanie odmienne zdanie. Te nominacje do wpłat pokazują jak takim wielkim kibicom leży na sercu dobro klubu. Do komentowania wszystkiego są pierwsi. To wskazywania winnych - pierwsi. Do moralizujących tez - pierwsi. W internecie pierwsi.
Jednak kiedy potrzebna jest realna pomoc nagle szerokim łukiem omijany jest ten temat.. Dlaczego? Tacy wszyscy mądrzy to pytam się gdzie podziali się piewcy jedynych słusznych teorii: Grantar, milosz, aNouc itp..?
Ja wiem dla Ciebie to są półśrodki, pewnie nic nie znaczące.. a dla ludzi którzy czują się kibicami, czują się częścią takiego klubu jak WISŁA, to sposób, pomysł na pomoc klubowi.
To nie znienawidzone SKWK czy WSH domoga się wpłat - to klub któremu kibicujesz PROSI Cię o pomoc... to tak wiele?
Niespodziewałem się..
Będę pisał, będę spamował - jesteś przeciwny? Możliwości masz.