NOMINACJA!
Cytat:
|
presja władz, mediów itp nie pozwoli mu zrealizować wszystkich, szczególnie tych kontrowersyjnych aspektów
|
M.in.? Akurat Boniek z platformersami za pan brat. Z czym się gryzą? Media też ma po swojej stronie. Które na niego najeżdzały i kiedy?
Cytat:
|
Zwycięstwo nad Niemcami odbudowało atmosferę w szatni, otoczkę odbudował Boniek.
|
No to hop-siup. Osiągnięcia Bońka. Takie, które bezsprzecznie należą się jemu, a nie kopaczom czy trenerowi.
Cytat:
|
Wystarczy spojrzeć jakie jest zapotrzebowanie biletów na mecze reprezentacji.
|
Patrzysz przez pryzmat meczu z Niemcami? Bo wg mnie było zawsze. 43 tys. na San Marino (Narodowy), 30 tys. na Mołdawie we Wrocku.
Cytat:
|
Boniek wyszedł do ludzi, do mediów.
|
Co Ty z tymi mediami?
Cytat:
|
Nawet do hasła: "Łączy nas piłka." Bo Ty, gdybyś miał wybierać zapewne między mistrzostwem świata Polski a racami na trybunach podczas jej meczów wybrałbyś to drugie zapewne.
|
Do hasła nic nie mam. Gdybania nienawidzę. "Gdyby mama miała fi**a, to by była ojcem" - Kazik.
Cytat:
|
Musicie w końcu zrozumieć, że to wszystko kręci się wokół piłki i boiska, nie - rac i opraw. One są dodatkiem. Też kiedyś byłem młody, też krzyczałem podobnie...
|
Media, media. Stary, a tak łyka papkę po papce od justyny popapke. Boli (?) to, że robi to gość, który mniema o sobie, że sprawy kibicowskie były dla niego ważne. Robisz podjazd odnośnie rac znajdując idealnie temat zastępczy nie wgłębiając się w meritum sprawy.
Bliżej 3 niż 1 z przodu. Nie bój się, taki młody już nie jestem.
O "przygodzie" pt "Zibi selekcjoner s-kadry już nie pamiętamy?
Takie wnioski po jednym meczu, moder czy admin na fali uniesienia zmienia nazwę tematu "bo im się należy". Dostaną od Szkotów to ponowna zmiana? Nawałka już nie taki cacy z piłkarzami?
Wyłażą kompleksy wielkie jak Burj Dubai.