Chciałem zagrać na Bet Clicu z Cashbackiem na mecz Polaków z niemcami, ale nie zdążyłem konta założyć.Ogólnie na początku źle zrozumiałem zasadę Cashbacku.Wczoraj rozmawiałem z laską z Bet Clicu na ich czacie i wypytywałem jak to dokładnie działa.Opisała mi to dokładnie jest w regulaminie, czyli przelewasz kwote do 200zł i np stawiasz nie koniecznie jeden mecz, bo nie ma mowy o tym że ma być to jeden mecz.Jeśli kupon Ci siada to wygrywasz i możesz wypłacić kase podobno bez problemu, przegrywając dostajesz zwrot kasy, bynajmniej tak jest w regulaminie i tak zapewniali mnie w Bet Clicu.Osobiście źle przeczytałem regulamin i zagrałęm za 15zł i kupon wszedł

Poprostu myślałem że żeby uruchomić cashbacka trzeba go jakoś włączyć czy aktywować, dla pewnośći wszedłem w zakładke promocje kliknałem na tego cashbacka i wtedy na moim profilu w zakładce bonusy pojawiła sie informacja : bonus w przygotowaniu: cashback, stwierdziłem, że postawie sobie luźno za 15zł no i potem okazało się że postawiłem cashbacka za 15zł.. jak bym wiedział zagrał bym za stówke, albo dwie.W razie nie jasności tam jest czat i najlepiej pytać w razie czego, żeby sobie nie popierdzielić coś z tym cashbackiem.Promocja fajna, ale dużo krąży opini negatywnych na ten temat, ale jest też dużo pozytywnych
Nie wiem w jaki sposób Grabarz1906 obstawiłeś siatkówke skoro w regulaminie jest jasno napisane, że korzystając z Cashbacku trzeba obstawić zakład z trzema możliwościami wyniku 1X2.W siatkówce remisu raczej nie może być, także nie wiem w jaki sposób uznali Ci ten zakład.