Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.10.2014, 19:12
OpEnTaNy napisał(a):Wyświetl post
ja tam wole dac dyche na akademie wiem ze te pieniadze odrazu znajduja sie na koncie. A z biletow cala kasa idzie dla klubu ? chocby podatek
Biletów za dychę nie ma a podatek to + 8% VAT

Podsumowując pomysł i opinie:
Już zderzyłem się twardo dzisiaj z opiniami paru forumowiczów, choć szczerze powiedziawszy spodziewałem się takiej reakcji i tak jeszcze na koniec warto się zastanowić jakie z tego można wyciągnąć wnioski wnioski.
Na pewno wnioski powinien wyciągnąć klub, który do tej pory swoją politykę wobec kibiców ustalił na zasadzie my-firma; kibic-klient a wszelkiego rodzaju przywiązanie uczuciowe potępiał również wykorzystując do tego narzędzia marketingowe(Dziękujemy za to, że jesteście z... "nami" Jakimi wami Poprawna forma: "Dziękujemy Wisło, że jesteście i możemy dla Ciebie grać!"). Widać to szczególnie dzisiaj po rozmowie na SB po waszych wpisach. Kibice i klub to nie jedność! Nie ma synergii, to osobne duchem podmioty nie ma connect, z obydwu stron jest nastawienie roszczeniowe. Traktujecie klub jako instytucję, który musi wam najpierw zaoferować dobry produkt za który bylibyście skłonni zapłacić. czyli "Nieroby muszą grać, abym ja im rzucił jałmużnę"... słyszałem to parę razy już i w poście wyżej i na SB. Każde inne podejście traktowane jest jako frajerstwo. Dla mnie niezrozumiałe
Ja traktuje Wisłę na amerykańskiej zasadzie: Mówię sobie co mogę zrobić dla Wisły a nie co Wisła może zrobić dla mnie... I tak powinno to wyglądać, bo taka jest idea kibicowania. Tak działali kibice Borussi Dortmund, którzy nie oczekiwali dobrej gry od klubu, tylko sami sprawili, że w końcu piłkarze zaczęli odnosić sukcesy, swoją obecnością na każdym meczu przez 10 lat. Takie podejście według mnie buduje siłę, dzieje się magia, jest wiara, w efekcie są doznania, a to jest nie do przecenienia za jakieś tam marne 2, 3 dyszki za mecz, dlatego zachęcam wszystkich do tego rodzaju wsparcia klubu również. Bo Wisła to nie wy, oni, wam, was, itp. WISŁA TO MY!!!!!!!!!
Pozdro

P.s od jutra sprzedaż biletów na Podbeskidzie:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...kidziem_16512/
Ostatnio edytowane przez palikot : 08.10.2014 o godz. 19:38.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując