W związku z tym, że sytuacja klubu po artykule w DP jest coraz jaśniejsza, zaczynają się negocjacje z Semirem a stare długi trzeba spłacać, oraz to, że każdy Wielką Wisłę by chciał, mam pomysł na rozwój naszego forumowego TWSD TICKET CHALENGE, by dołożyć razem z wami małą cegiełkę ( niektórzy nazywają to pół środkami, zwał jak zwał
) do tego by choć trochę klubowi pomóc
Wiadomo, że w klubie każda złotówka jest na wagę złota oraz związku z tym, że ostatnio dużo osób nie poszło na mecz, bo mieli różne sprawy i wpłacali np tylko dychę chciałem zmobilizować brać forumową do kolejnej akcji poprzez nową modyfikację. Pomysł jest taki: Do obecnego układu dołączamy:
1) kto idzie ten kupuje bilet/karnet + dycha(sugerowane więcej) na akademie
2) kto nie idzie a jest nominowany ten kupuje bilet na jakiś wyznaczony przez nas sektor i jeśli chce to na akademie też może wpłacić.
Chodzi o to, żeby ci co nie mogą iść na mecz z Podbeskidziem wybrali sobie sektor np jakiś E13(można przegłosować), na który będą kupować bilety, jeśli będą chcieli wspomóc klub. Ostatnio na meczu nie było ok. 1000 osób którzy kupili bilety/karnety. Mecz znowu o chujowej porze piątek 20:30, wielu pikoli forumowych

nie da rady być. Dlatego można zwiększyć tą dysproporcję/różnicę kupionych biletów i obecnych na stadionie zachęcając forumowiczów do dalszej akcji w taki sposób. Mi się wydaje, że tak prędzej pomożemy klubowi wyjść z dołka czyli kasą za bilety, niż wpłacając dychę na akademie.
Zachęcam rozważyć i przyjąć do realizacji.
Pozdro!