Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.10.2014, 08:57
DP: Wisła musi układać się ze swoimi wierzycielami

http://www.dziennikpolski24.pl/artyk...lami,id,t.html

Następny optymista:

Cytat:
Na bojkocie meczów straciliśmy około trzech milionów złotych – mówi wiceprezes Wisły, Tadeusz Czerwiński. – Teraz wierzę, że drużyna będzie na tyle dobrze grała, że ustabilizujemy frekwencję na poziomie zbliżonym do 20 tysięcy. To przyniesie nam dodatkowe wpływy.
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
UFA to sprytny gracz - nic nie robi a kosi dobrą kasę..
Zawsze tak było że płotki sa pokarmem dla rekinów. Łykaja nas dlatego że jesteśmy słabi. Pytanie czy ta umowa uchroniła nas od spadku czy nie - kluczowa w swojej ocenie. Druga sprawa co już nie raz powtarzałem, warunki wyjscia z niej. Bez tego ciężko ocenic jej szkodliwośc, choć przydatna na obecnym etapie zupelnie nie jest. IMo
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 08.10.2014 o godz. 09:02.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując