Niestety nie majac kapusty o młodych w pierwszym zespole możemy zapomnieć. O rywalizacji w zasadzie też. Idąc dalej - nie ma czego wymagać od Smudy - u niego gra kto umie i kto zdrów.
wolfy napisał(a):

|
Przypomina mi się dawny "argument": "Czekaj na pewno nie będzie gorszy od Jaliensa, a o wiele tańszy".
|
Gadać jest łatwo, gorzej skonfrontować słowa z rzeczywostością. Pamiętasz kto gadał "Mistrzostwo za pół ceny"? Rezyduje teraz przy lini bocznej i za pół ceny robi połówkę tabeli.
Jedynym kluczem do obrony swojego zdania są dobre wyniki. IMO niestety przy fatalnej grze kiełbasa wyborcza musi być - pewnie jak wyniki nie ulegną poprawie naciski na Smudę będą na tyle duże że zacznie na siłę spełniać życzenia ludu.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA