Klarić to Polak? Czy jak?
Ja jako jeden z pierwszych pisałem o tym że musi być prze słaby skoro przyszedł do Wisły. (Klarić to nie do mnie pomyliłeś adres)
Rozumiem że ty jesteś jednym z tych mózgowców dla którego szkolenie i wprowadzanie młodych do drużyny to Michał Czakaj. I na tym koniec. Ty to na poważnie piszesz?
Wg wolfiego - proces szkolenia w Wiśle się zakończył... wynik negatywny bo pojawił się Michał Czekaj. Linię produkcyjną zatrzymujemy.
Można 10 można i 100 razy napisać że szkoelenie młodych to proces, a nie jedno czy 2 nazwiska. Ale wolfy i tak zawsze przyszaleje z Czekajem czy Stolarskim jako ostatecznym argumentem przeciw wprowadzaniu młodych piłkarzy
Lech stracił Bereszyńskiego i wg ciebie powinien porzucić szkolenie? Dalej pracują.
Tak jak kiedyś pisał kolega fialo - to stały proces wprowadzania odsiewania młodych piłkarzy. A nie jedno czy dwa nazwiska.
BTW
Ktoś kto uważał Burdeńskiego za solidnego piłkarza a a Stawowoego za dobrego trenera powinien z większą ostrożnością wypowiadać się na tematy futbolowe. Rozumiem że Lech czy Legia oszaleli i zamiast stawiać na Burdeńskich wolą szkolić i wprowadzać do I zespołu w meczach Bielików Kownackich.
Napisz do nich swoje mądrości wolfy - zapewne przyznają ci rację że Burdeński jest lepszy