palikot napisał(a):

Jakie?
(Teraz wszyscy zobaczą za ile Mistrz Polski z rzekomym budżetem 115 mln zł i bez długów robi transfery na Ligę Mistrzów )
|
No przecież już o to pytałeś i kolega Ci wyjaśnił. Jasne, że to nie są transfery w stylu Trabzonu czy innego średniaka europejskiego, ale wskaż mi jeden polski klub, który robi lepsze transfery od nas. Oczywiście pomijając nadmorski kabaret.
shaggy napisał(a):

|
Lubię takie pompowanie balonika jakie prezentuje nam 022..
|
To nie jest żadne pompowanie balonika czy pycha jakby chcialo kilku tutejszych średnio udanych szyderców tylko realna ocena na podstawie kilkunastoletnich obserwacji. Nie zgadzasz się to Twoje prawo.
Tylko proszę odpuść sobie lecenie do mnie z mordą jak Legia przegra z jakąś Łęczną czy jeszcze raz z Bełchatowem. Bo piszę o efekcie końcowym - czyli trofeach, które będą wpadać. Cała Polska zaś będzie mogła jedynie rżeć raz na kilka tygodni z takiego meczu jak w Gliwicach.
63.5 Kg napisał(a):

|
A ja mysle ze z 5 razy...
|
Aż dziwne, że nie myślisz, że Legia nie zawkalifikuje się do pucharów. Przecież to takie realne, a Śląsk, Lechia, Bełchatów czy Lech to bardzo, bardzo ostra konkurencja.
P.S. Zresztą w ogóle nie czaję skąd to poruszenie i bieżączka skoro Obleśny hasło 3 mistrzostwa w 5 lat rzucił już ponad rok temu. Hmmm.... policzmy ile jeszcze zostało....