Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.10.2014, 06:01
Szpen napisał(a):Wyświetl post
zyskach Wasiakowej? Tobie już kompletnie wszystko się miesza. Nie zapomnij sie wylogowac i zalogowac na Drozda
trzeba Ci jedno przyznac, wierny jesteś aż po grób - tyle razy wybory w plecy, a Ty dalej kibicujesz. Szacun.

wracając do meritum - czy słowa Kaczora są prawdziwe czy też nie (bardziej wierze w spółdzielnie młodych, która chce go odsunąć i wypuszcza takie newsy), dla PiS jako partii będzie lepiej im szybciej odejdą z niej Kaczor, Maciarenko, Brudziński i Kamiński.
Na;rawdę uważasz, że w tym wszystkim chodzi o tym, by głosować na tych " co wygrywają"- zainste podejście iście "dziecka sondażu....
Nie- tu chodzi o dobro Polski. Jak sam kiedyś byłem po drugiej stronie obozu, to zmieniłem front z powodu m.in ludzi takich jak ty lub polityków takich jak Tusk- którzy realne działania i merytoryczną dyskusję przekładają na wojenki i działania marketingowe. Do pewnego czasu można się nabierać, ale w miarę myślący człowiek pózniej ma dosyć.
Sam nie jestem fanatykiem PiS i Kaczyńskiego ale uważam ją za możliwie najmniejsze zło. Bo na kogo miałbym głosować? A może głosować nie mam w ogóle? Nie! Bo głosowanie to mój obowiązek.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 08.10.2014 o godz. 07:26.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/