Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.10.2014, 11:44
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Ale z kim tam młodzi dopiero muszą rywalizować... głowa mała. Creme de la creme współczesnego futbolu
Kupic Ronaldo czy Messiego praktycznie się nie da jak są dojrzałymi piłkarzami. Taniej jest zainwestować w młodych piłkarzy, ukształtować ich lepiej niż konkurencja i liczyć na to że będzie tam drugi Messi Czy Varane.

Druga sprawa, nie za bardzo wiem też o jakiej mitycznej rywalizacji mówisz. Analogia jes prosta - wybierasz szkołę, kończysz, idziesz do roboty. Każdy z nas przerabiał taką rywalizaję - czy któremuś z nas szef współczuł że stawia na doświadczonych pracowników?

"Ale z kim tam młodzi dopiero muszą rywalizować..." = imo klepanie po plecach gościa który ledwo skonczył studia a chce mieć zarobki i pozycję profesjonalisty
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując