!!IRIVER!! napisał(a):

|
Oj tam, zbędne pieprzenie. Jedyne, co może zagrozić Legii to ona sama, jakieś kłótnie, brak motywacji w wielu meczach. No może trochę krwi napsuje Lech, bo widać, że coś zaczyna się w grze kuchenek zazębiać i dziś natłukli GieKSie więcej niż straciła w dotychczasowych 10 meczach. Dzisiejsza porażka (L) to wina wybiórczego traktowania meczów, popatrzcie z kim oni w lidze przegrywają - praktycznie z samym dołem tabeli + wtopa na inaugurację z nadal nieźle grającym GKS. Jak trzeba wygrać to jest pełna koncentracja i mobilizacja. Za 2 tygodnie na Ł3 jedzie Lechia, szykuje się dobry mecz, ale jestem przekonany, że Warszawka gościnna nie będzie.
|
Otóż to.
kerim1906 napisał(a):

|
to macie plany jak kopacz , ona tez coś bredziła o 2020 roku, no po prostu miszczowie , nabiją punktów do 2020 roku i BĘDĄ W lm , DRŻYJCIE NARODY , warszawka do 2020 będzie w lm, Bate Borysow jak to czyta to rży, nie mogą uwierzyć że jest na tej planecie i to tak blisko drużyna która ma takie wspaniałe plany, petrzalka nie może w to uwierzyć,maribor wysyła cały sztab do obleśnego żeby to ogarnąć, no naprawdę jestem pod wrażeniem , i nie tylko ja
|
No, dobra poszydziłeś, ulżyłeś sobie itp Fajnie.
Zakładasz się, że będą te 3-4 mistrzostwa i dwa razy LM czy jednak pękasz i stać Cię tylko na średnio udaną szyderkę wynikającą z frustracji ?
palikot napisał(a):

Ja bym chciał wam przypomnieć, że wy transferów gotówkowych nie robicie...
wiadomo o czym to świadczy, jak was ktoś nie wykupi, to nie łudźcie się, że wasz wyskok to będzie trwała tendencja. Póki co liczcie się z wyprzedażą w lecie, bo wszystko na to wskazuje, że brak awansu do IV rundy pogrąży waszą płynność finansową niebawem. Ratuje was oczywiście LE ale poczekajmy gdzie dojdziecie, bo jak macie grać jak w Trabzonie, to liczcie tylko na farta na nic więcej.
P.s Ta bramka dla Amokorza przeszła tą linie?
|
Robimy transfery gotówkowe. Wyprzedaży nie będzie, raczej sprzedadzą tylko Żyro o ile odzyska formę, bo ostatnio jest chujowy. Naszej płynności finansowej nie pogorszy brak IV rundy, bo zakładaliśmy LE, i co najważniejsze z fazy grupowej wyjdziemy. Pobożne życzenia generalnie. A poza tym będą też transfery do klubu. Wystarczy żeby były na poziomie Dossy czy Dudy.
Tak, tak fart, sędziowie. Tylko biednym wiatr w oczy. O jak mi przykro
Odjeżdzamy i tyle czy się to komuś podoba czy nie.