Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2014, 21:50
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Kolejny mecz, w którym na konkretną murarkę wychodzimy dwoma defensywnymi pomocnikami. Nie wiem po co Smuda zmienił taktykę, która do tej pory przynosiła punkty. Gramy taką pyte w środku pola że aż żal patrzeć.

Mój ulubieniec Boguski dziś zaliczył parę powrotów w defensywie (z czego jeden zakończył ekwilibrystycznym wybiciem na róg w sytuacji sam na sam z piłką). Ten gość sprawia wrażenie, jakby nie miał siły porządnie kopnąć piłkę, podania też mu średnio wychodzą. Wpuścić w następnym meczu kogokolwiek na jego miejsce.

Ogólnie piłkarzyny spięli dupy na ostatnie 10 minut, reszta meczu kopanina jak z cracovią. Szkoda słupków.
Kto tym 2 defensywnym pomocnikiem? Chyba coś nie teges z głową kolego

Zagraliśmy typowo ofensywnie jak na początku sezonu... ale jak widać wszyscy nas "przeczytali" i żadne fiki miki nie przejdą.

Dla mnie to dowód że to koniec czasu Smudy w Wiśle. Gość miota się od bandy do bandy... i stawia na starych wyjadaczy. Franek jak ma grać 34 letni Garguła zamiast 19 letniego Lecha to oczekuję zwycięstw. Porażki mogę wytłumaczyć ogrywaniem młodych. W innym wypadku w takim meczu powinny być 3 punkty!
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując