Wyświetl pojedynczy post
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2014, 08:55
Krav napisał(a):Wyświetl post
Jak Boguski wypracowywał syt. z Lechem i strzelał Bełchatowowi to pewnie to samo mówiłeś ? I jak po meczu PP Ty masz jeszcze jakieś wątpliwości o przydatności "na dziś" Zająca i to od pierwszej minuty to ja nie mam pytań. Też nie jestem jakimś fanem Boguskiego, czasem mam na niego nerwa, ale pojąłem w końcu, że gra dlatego bo zmiennik na jego pozycje jest jeszcze gorszy (z resztą nie tylko on, ale to inna historia).

Dobrze, że Jaga bez Quintany, ale i tak ciężko będzie. Jak ich nie przyciśniemy od początku i nie strzelimy bramki w 1 połowie to obstawiam remis.
Po pierwsze spokojnie. Po drugie jak Boguś dobrze grał z Lechem i Bełchatowem to sam się cieszyłem z tego że troszkę będzie mu lżej na forum i przynajmniej po tych meczach będzie miał spokój. Na chwilę obecną Zając oczywiście, że jest słabszy piłkarsko od Boguskiego natomiast wstawiając go do składu liczyłbym na jego przebojowość i wprowadzenie troszkę ożywienia z przodu. W meczach z Lechem i pasiastymi damami w przednich formacjach spaliśmy.
Boguski w tygodniu chorował może warto go zostawić na 2 połowie a w 1 niech wypruwa żyły młody. Tak jak napisałeś brak Quintany w środku pola to mały (a może duży) bonusik dla nas.
Odpowiedz cytując