Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2014, 13:46
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam bardzo, ale z naszej żelaznej pierwszej jedenastki tylko Uryga jest takim żółtodziobem. Głowacki, Dudka, Sadlok, Brożek, Stilić, Boguski, Jankowski, Garguła to już ligowi wyjadacze mający grubo ponad setkę gier w naszej buraczanej, więc nie można mówić, że to wina braku doświadczenia. Z Legią po prostu byliśmy wyraźnie słabsi. Przerastali nas kulturą gry i pewnością siebie. Ale w takiej sytuacji trzeba było zagrać jak żydy z nami. Jeździć na dupie. A tego zabrakło.

Ale dobra - dość. bo to nie temat sportowy, a biletowy - hop, hop kupować wejściówki, bo jeszcze blisko 9 tysięcy dostępnych...

Argument godziny meczu trochę też dla mnie przestrzelony - rozumiem, że dla wielu osób spoza Krakowa dojeżdżających busami może to być jakiś kłopot, ale Kraków ma nieźle skomunikowany nocny transport, więc bez przesady że to jest aż takie wyrzeczenie. Jakoś, jak o 20:45 z APOELem grali to nie było dla nikogo problemu
Tak na pewno Orlando Sa który grał w Fulham jest mniej doświadczony od Brożka, a Radović który gra w tej lidze 10 lat, 3 lata w lidze Europejskiej od Jankowskiego. Sadlok Burliga, Uryga, Buchalik, Jankowski Guzmics, Sarki, Donald Guerier, Stępiński, to piłkarze którzy nigdzie nie grali oprócz naszej ligi. Piłkarze Legii grają co roku w pucharach od 3 lat, więc są piłkarzami bardziej doświadczonymi czy tego chcemy czy nie. A Boguski jest po prostu słaby. Także koniec off top.
Jeśli jest dla ciebie przestrzelony, to kilka meczy między piątkiem 20:30 a sobotą lub niedzielą 15-18 sobie porównasz, to będziesz wiedział o co mi chodzi.

Kosa93 napisał(a):Wyświetl post
ile? na ten moment poszło nieco ponad 8k, tragedia
Jeśli dostępnych miejsc jest 8800 w tej chwili, a miejsc ogólnie dostępnych jest jak pisałem wyżej od 18 700 do 19 000(może ktoś doprecyzuje szacunki, bo na nie umim ) To wynika, że biletów poszło od 9900 di 10 200 na ten moment. Przypominam, że karnetów poszło ok 6500 więcej o 1500 niż rok temu na jesień. Na meczu będzie tyle co zawsze nasze 11-13 tys + kibice gości
Ostatnio edytowane przez palikot : 02.10.2014 o godz. 13:50.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując