Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2014, 13:07
Nie oglądałem mecz na przeciwko twojego sektora i w pierwszej połowie gra zła nie była. W drugiej po bramce ze spaloneg się rozjebała. Mamy dużo piłkarzy którzy jeszcze nie dorośli do poziomu takiego, że w trudnych sytuacjach gdy coś się sypie, szybko się pozbierać i męczyli się, bo Legia byla dobra w defensywie. To trzeba im przyznać. Ja tam nie widziałem przejścia obok meczu, tylko po prostu naszą słabość. Nie jest to na pewno mecz, który im zarzucam, derby owszem, ale ten mecz nie może być wyznacznikiem. Zaraz się okaże, że pukną jakę ze 3:0 i znowu będziecie z nich bogów robić tak jak zawsze i pisać, jacy zajebiści są, bo prawdą jest, że do póki wygrywają są bogami, a zdarzy im się porażka, słabszy dzień to potem wszyscy by ich zgnoili a potem znowu zwycięstwo i znowu bogowie. Już tylenaście lat chodzenia na mecze mnie to nauczyło wiem jak to jest. Trzeba patrzeć szerzej z dystansem i widzieć, okrojony skład, z zawodników niezbyt doświadczonych i to, że i tak mimo dwóch meczy przegranych nie najgorzej to wygląda.

P.s nie podawajcie już argumentów cen biletów jako wyznacznika frekwencji, bo rok temu były 10 zł tańsze i to i tak nic nie pomogło chodziło od 11-14 tys. Dużo meczów piątkowych o 20:30 pamiętam frekwencje psuło. Zresztą nie ma co się dziwić, bo jak osoby zza Krakowa mają wrócić o 23 do domu? Nawet w Krakowie na najdalsze osiedla już nie wrócisz.
Póki co na mecz poszło 10 000 biletów tragedii nie ma, cały dzień dzisiejszy i jutrzejszy do sprzedaży.
Ostatnio edytowane przez palikot : 02.10.2014 o godz. 13:14.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując