Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2014, 12:22
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Ja się cały czas upieram, że ten wynik to pokłosie obecnego stylu gry druzyny a dopiero w mniejszym stopniu wyniku. Jesli w meczu z Legią widać brak zaangażowania w tydzień później jest jeszcze gorzej, to nie wymagajmy od ludzi (nie fanatyków), że zapomną widoku grających na pół gwizdka kopaczy, dostaną amnezji i cali w skowronkach przybiegną ogladać kolejne ich popisy.
Tym bardziej, ze stali sie teraz bardziej wymagajacy od czasu gdy za ten show muszą zapłacić o 10 zł wiecej.
I mozemy się na to zżymać i tłumaczyć im, że gra na boisku to nie wszytko ale i tak płacąc więcej, będa chcieli zobaczyć jeżdżących na dupach zawodników. A tu od dawna z tym jest problem.
No więc powstaje pytanie, czy warto było podnosić ceny biletów? Od początku byłem temu przeciwny, więc postanowiłem kupić karnet, aby te kilkadziesiąt złotych zaoszczędzić, bo szanuję grosz na który muszę zapracować. No ale nikt nie mógł zrozumieć tego, że tych którzy przychodzą na stadion okazyjnie 2-3 razy w roku nie zachęci się podniesieniem cen do tego żeby zmienili swoje "przyzwyczajenie". Ci, którzy będą chodzić bez względu na wszystko jest mniej więcej tyle, ile sprzedanych karnetów - 6,5 - 7 tysięcy. Reszta to tacy, którzy w zależności od wiatru, jak zawieje - będą lub nie.

Powyższe pomysły dobre, ale wątpliwe aby szybko zostały zrealizowane. Trzeba się łudzić, że nowy rok da więcej powodów do optymizmu.
Odpowiedz cytując