Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2014, 18:55
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Pier...cie Hipolicie ! Na pierwszy mecz po bojkocie z medialną potęgą ściągającą w całej Polsce kibiców - Bełchatowem sprzedało się 17,5 tys. biletów co było najlpszym wynikiem kolejki.
Ciekawe dlaczego wtedy nie było to wyznacznikiem ? A akurat mecz z Jagiellonią po 3 porażkach i jeszcze gorszej grze teamu Smudy, których pseudogra i ogólne wku...nie po partacko przegranych derbach skutecznie odstraszyły wielu kibiców. Ja na mecz pójdę, kupiłem karnet, ale rozumiem tych co właśnie w takich okolicznościach mówią stop. Za kilka tygodni im przejdzie ale teraz mają dosyć ogladania popisów Boguskiego czy dreptania bez walki reszty kopaczy.
Dlatego swoje teorie mżesz sobie dzieciom opowiadać.
Nie no jasne Jeszcze niedawno wyniki dla nikogo nie miały być wyznacznikiem, teraz już są.

Na mecz z GKS sporo ludzi przyszło, bo 'szło nowe' - ogromna mobilizacja, udało się nakręcić ludzi i pokazać, że da się, że to ewidentny problem obecności Jacka, że ludzi nie było i starano się pokazać, że bojkot miał sens. Przyszło te jak już trzymamy się danych 16 832 osoby, co jest sukcesem, bo udało się w de facto 4 dni sprzedać w ....u biletów. Podobnie sukcesem było wyprzedanie biletów na Legię na tydzień przed meczem. ALE... teraz jest pyta, bo dwie wtopy.

Nie do pomyślenia, że próbujesz kogoś tu usprawiedliwiać, że nie idzie na mecz, bo "przegrali derby", czy z Legią. A gdzie to mityczne "czy wygrywasz, czy nie"? Teraz się już nie liczy, bo ktoś się obraził? Jeszcze niedawno mówiliście, że kasa klubowi potrzebna bez względu na to kto przyjdzie. Dziś już nieważne, czy kiełbasiarze czy "fanatycy", bo komuś się obrzydło? Po dwóch porażkach?! Jakoś nawet w poprzednich latach, po tragikomicznej grze, niejednokrotnie przychodziło te 11-15 tys. i ten poziom był stały.

Ja cały czas mówię o utrzymaniu trwałej tendencji - 15-18 tysięcy na stadionie na każdym meczu. Tak, mamy potencjał ale niestety do zrywów i na specjalne okazje, a nie do utrzymania stałego WYSOKIEGO poziomu + wybijania się na mecze z kategorii TOP. I teraz z tych wyników na poziomie 12-14 tys. i tak trzeba się jeszcze cieszyć, bo pogoda niezła. Zobaczymy, co będzie jak przyjdzie nam zagrać z Podbeskidziem albo Łęczną, z którą mecz jest w drugiej połowie listopada.

Tak, ja też mam karnet i też będę. I ciągle się łudzę, że w piątek w miarę miło się rozczaruję.
Odpowiedz cytując