Wyświetl pojedynczy post
kubaKCH
Junior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2014, 13:20
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Jestes glupi czy udajesz

Nie byłem, nie jestem i nigdy nie będę zadnym zwolennikiem Smudy ale....

Pokaz mi kto za niego ....na już na teraz...
Smuda jest jaki jest ale smialo można nazwac go trenerem ponieważ osiagnal trochę więcej od bandy debili typu Hajto,Probierz Czesiu Miechniewiczi i Waldus Fornalik...

Pokaz kto za Boguskiego...kto za Jankowskiegono kto
Wychodzimy z gowna na prosta...Nie ma tej lysej szmaty,wiele rzeczy zmiania się na plus ....
Ja wiem i rozumiem ze porazka z zydowka boli jak s....ysyn i nie ma na to zadnego wytłumaczeni ale nie pchajmy się znowu w gowno ...

Wiec człowieku weź przestan .......ic o zwolnieniu Smudy tylko zacznij przedstawiać jakies racjonalne argumenty...
Napisałeś " Każdy, kto domaga się teraz zwolnienia Smudy jest idiotą i/lub sabotażystą"

Ja nim nie jestem. Chcesz dyskutować to nie obrażaj drugiej strony tekstami idiota, głupi itp.

Argumenty:

1. Boguski OUT - przez te lata co jest w klubie nie zapracował na to aby grać w Wiśle, albo kontuzje albo marazm a nie gra ( amatorzy lepiej grają w kopaną ) - za niego Stępiński jest w kadrze na ławce masz Zająca, jeśli ktoś z innej pozycji to może młody Cleber niech się ogrywa.

2. Jankowski? Co zagrał ? W pomocy jest z kogo wybierać. Lucas,Uryga, Stilić, Garguła, a może wkońcu ktoś młody Kuczak, Lech? Mogą się ogrywać przy starszych. Skoro Jankowski gra nędze to co za różnica kto za niego - a może się okaże że trafi na młodego ambitnego.

3.Smuda nie potrafi motywować zawodników, nie analizuje taktyki i gry przeciwnika ( do czeog się przyznał). Wystarczyło 8 kolejek aby przeczytano grę Wisły. Co lepsze nie graliśmy na jakimś wysokim poziomie te wszystkie rozegrane mecze. Odpuszczenie całkowite PP i danie siły kopaczom na derby bo się zmęczyli meczem z cwe7ami jest delikatnie mówiąc śmiszne.

W żadnej sprawie się nie sprawdza ten gość ( specjalnie nie używam słowa trener). Jedyny plus dla klubu nie krzyczy o pensje. Tylko czy o to tylko chodzi?

4.Kopacze zarabiają krocie a nie przekłada się to na zaangażowanie w grę. Kiedy któryś zawodnik zapłacił karę za brak chęci do gry? może to ich zmotywuje bo dla nich tylko kasa się liczy a nie derby czy mecz z cwe7ami.

Więc skończ się podniecać i podaj argumenty które mówią by go zostawić. Jeden to za mało.
Chrz☆AW
Odpowiedz cytując