Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.09.2014, 11:44
po 1.
Porażka w tym meczu bylą sprawą oczywista gdyż puchary to coś co Nam przeszkadza! Jeśli ktoś z Was myśli ze odpuściismy Puchar Polski tylko i wyłaczenie dlatego ze o miejscec w pucharach chcemy sie bic w lidze - srogo sie myli. Nasz plan to awans do pierwszej 8 a potem dotrwanie do konca sezonu bez niepotrzebnych wydatkow tak bysmy w koncu mogli wyjsc na zero i rozpoczeli akcje pt. odbijamy sie od finansowego dna. Tak wiec bardzo dobrze ze przegralismy, uniknelismy dodatkowych kosztow i ryzyka odniesienia kontuzji przez naszych pilkarzy.

Gerard z Bieszczad bezsprzecznie graczem meczu. Chlop był pewny - czym mnie zaskoczył. Wszystkie intrwencje klasa swiatowa do tego przeczytanie Jevtica na karnym.
Żemło bardzo fajnie, zanotował ze 2 straty po ryzykowanych próbach podań ale ogolnie trzeba sie cieszyc ze wypad na plus w swym najwazniejszym sprawdzianie.
Czekaj jak to Czekaj przypomnial że to jednak nie jest to. Niedokładne podanie i głupie łatwe straty, słabe ustawiania sie brak motoryki. Na ten moment póki co ma tylko warunki stopera.
Guzmicz wyglądał nieźle, fajnie skasował bez pierdu Sadajewa kilka razy probował wyprowadzic akcje, szkoda ze nieskutecznie. Nie wiem jaki on jest nożny bo zaróno z lewej jak i z prawej wyglądało to hmm średnio. Ale opcja na zmiennika jest.
Guerrier - ja głupiego murzyna juz znieść nie mogę. Tykająca bomba grająca pod siebie.
Uryga i Dudka dawali spokoj, Darek próbował ciagnac gre no ale samemu słabo.
Lech - liczyłem na wiele i sie zawiodłem. Szukałem go podczas transmisji i nie mogłęm odnaleźć. W sumie def pomocnik ma byc niewidoczny to znaczy ze wykonuje dobra robote, no ale ciezko oceniac chłopa jak druzyna gra autobus.
Sarki - tak jak pisałem w momencie jego przyjscia do Wisły. To jest chłop na zmiane na 20 koncowych minut.
Zając - chyba wszystko zjebał co mógl prócz wrzutki do Sarkiego. Widac ze nie ta liga i brak ogrania oraz oglady boiskowej.
Stepinski - próbował. Sam na pięciu ciezko cos zrobic ,ale przynajmniej sie probował zastawic i szarpnąć
Kolanko - najpierw prawy obronca teraz pomocnik. i chyba to drugie mu bardziej pasuje.

w 2 meczach 0-5
no ale przypomnie sobie nalezy ....y jakie szły pod adresem Smudy jak bilismy rekord spotkan bez zwyciestwa na wyjezdzie
ogolnei wg. mnie bardzo dobra decyzja o zostawieniu wszystkich sił na derby!
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując