Wyświetl pojedynczy post
Prezydentowa
Miodek

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.09.2014, 21:39
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem jak w meczu np. z Arsenalem w pucharach (oby kiedyś zagrać w LM) sędzia strzeli babola i Arsenal wygra po ewidentnym spalonym - napiszesz że mamy kompleksy Londynu jak ktoś zwróci na to uwagę że przegraliśmy przez błąd sędziego? Nie, nie mamy

Tym bardziej Warszawy (pracowałem i mieszkałem tam wiele lat) i poznałem "elytę" z Mińska Mazowieckiego, czy innych Grójców Więc nie pitol - tu nie ma kompleksów ale jest podejrzana seria błędów na korzyść Legii w meczach z nami. To nie kompleksy stolicy - to dziwna seria błędów sędziowskich na korzyść Legii. Czemu sędzia w ostatnich 5 sezonach nie pomylił się na naszą korzyść ani razu? A na korzyść Legii zebrało się takich kluczowych błędów sporo? Więc nie pisz takich kocobołów o kompleksach Warszawy - a lepiej napisz co z tym zrobić? Siedzieć cicho (tak rąbią właśnie kompleksiarze) czy też zgodnie z faktami pisać o tym.
Nie, napiszę wtedy, że sędzia wypaczył wynik meczu i to niesprawiedliwe. Proste. A w zależności od tego, jak zaprezentuje się Wisła, będę bardziej lub mniej tym zniesmaczona. Na pewno jednak nie będę płakać na forum, że cała UEFA robi pod Arsenal.

Niestety te Wasze płacze brzmią jak kompleks Warszawy. Ewentualnie nieumiejętność przegrywania. NIe mowię, że należy siedzieć cicho. Sam mówisz, żeby pisać fakty. No, właśnie, a fakty są takie, że przegraliśmy, sędzia mocno wpłynął na wynik meczu, a Wisła również zagrała słabo. Reszta to nie są fakty tylko teorie.
Odpowiedz cytując