Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.09.2014, 18:20
MJ napisał(a):Wyświetl post
I o tym właśnie mówiłem - brak argumentów skutkuje takimi tekstami - pracujesz dla Legii, jesteś propagandzistą - jasne stary, od lat, świetną kasę na tym zarabiam.

To już nie można być normalnym, obiektywnym kibicem, który pamięta więcej niż "ostatnie 4 lata" i obiektywnie ocenia rzeczywistość - w latach Wisły Żurawskiego i Frankowskiego wszyscy krzyczeli o sędziowaniu pod Wisłę i każdy mówił jak to Wisła ma fory u sędziów. Teraz fory u sędziów ma Legia. Dziwne że to zawsze ta najlepsza drużyna ma fory, a nie np. Ruch Radzionków czy Świt Nowy Dwór Mazowiecki
Ja z tobą nie dyskutuje... widziałeś gdzieś żebym z tobą rozmawiał? Może ty ze mną ale ja z tobą nie. Nie kituj cwaniaczku.

Grzecznie napisałem że chce z braćmi wiślakami pogadać - a nie z kibicem z Grójca czy Siedlec. Wasze zdanie mnie nie obchodzi. Pomijam fakt że w podpisie nie wiadomo czy jesteś Wiślak czy zakompleksieniec z Wołomina.
(Ciężko zrozumieć że nie interesuje mnie wasze zdanie?)

BTW
Jest temat dla obiektywnych kibiców w innym dziale. Tam zapraszam do dyskusji.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 24.09.2014 o godz. 18:28.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując