|
Skład jaki ma wystawić Smuda kompletnie mnie nie przekonuje , zwłaszcza linia obrony . Dlaczego Żemło na prawej stronie? Jak przyjdzie mu grać na tego szybkiego i zwinnego Keitę to może być naprawdę nieciekawie , w dodatku on kiedyś grał na prawej stronie? Na lewej za Probierza w sparingach z tego co pamiętam ale czy nie lepszym wyjściem byłby nominalny prawy obrońca - Kolanko albo Bartosz? Wtedy Żemło do środka zamiast Czekaja którego występ przeciwko Zawiszy ciągle stoi mi przed oczami . No i lewa strona z Donaldem też mi się nie podoba , już widzę Jego grę w linii , krycie na radar skrzydłowego i pamięć o tym że trzeba się wrócić zwłaszcza że od dłuższego czasu grywa w pomocy i gry na boku obrony nie szkolił pewnie nawet na treningach a teraz nie będzie obok Głowy czy Dudki żeby naprawił błąd w razie czego czy coś podpowiedział ... Pomoc i atak wyglądają w miarę solidnie ale jeśli obrona nie stanie na wysokości zadania to może być pogrom . Chyba ,że Smuda planuje grę na trzech środkowych obrońców i to ma wyglądać tak : Bieszczad - Żemło, Czekaj, Guzmics - Sarki, Uryga, Dudka, Lech, Donald,- Zając , Stępiński choć zmiana ustawienia z dnia na dzień pewnie byłaby jeszcze bardziej ryzykowna niż wystawienie wspomnianej czwórki w obronie .
Ostatnio edytowane przez fanfan : 24.09.2014 o godz. 09:27.
|