Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2014, 13:13
Zwitter napisał(a):Wyświetl post
Wszystko ładnie pięknie tylko, że nie masz żadnych dowodów na to, że to był przekręt. Ja oczywiście też nie mam i nie wiem czy był przekręt czy go nie było ale może piszę tak dlatego, że po prostu nie lubię takich teorii spiskowych.
Według mnie nawet jakby ta bramka nie padła to Legia ten mecz i tak by wygrała, zagraliśmy słaby mecz i nie mieliśmy naprawdę klarownych sytuacji aby strzelić chociaż jedną bramkę. Pewnie jakby Wisła zagrała dobry mecz, utrzymywała się dłużej przy piłce i miała taką swobodę operowania piłką w okolicach pola karnego jak w poprzednich meczach to bym był wku...ony i pisał, że sędzia wypaczył wynik ale było niestety inaczej.
Nawet jak zespół bronił się autobusem w polu karnym a przeciwnik strzelił w końcu gola ze spalonego albo naciąganego karnego - to sędzia wypaczył wynik! Gdyby Legia zdobyła bramkę na 3-0 albo chociaż na 2-0 ze spalonego - można by napisać że nie miało to znaczenia.

Uroda gry, posiadanie piłki itd nic tu do rzeczy nie mają. Pierwsza i kluczowa bramka zdobyta w nieuczciwy sposób - wypaczony wynik meczu. Ja nie wierze przy tej serii dla Legii w przypadki - dlatego wg mnie przekręt.

Mnóstwa dowodów nie ma i dlatego 90% sędziów wciąż sędziuje Ale za parę lat, może 20 jak wszystko się przedawni, może we wspomnieniach niektórych wyjdzie trochę śmierdzących dmuchów. Na razie wolisz udawać że to zapach róż
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 23.09.2014 o godz. 13:26.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując