Gwiaździsty napisał(a):

He, he, he toś akurat trafił kulą w płot jeśli chodzi o mnie. Ochłoń już, jest prawie doba po meczu. Mnie ich piro akurat nie jara bo wiem, że ich płatnika stać na te fanaberie. Więc odwaga w ich przypadku staniała. Co do ich dopingu to akurat się mylisz, jestem ostatnim, który by ich chwalił ale tak się składa , ze byłem na sektorze H (zobacz sobie gdzie jest na stadionie) i cały mecz widziałem ich jak na dłoni. Jeśli piszezsz, ze mieli przestoje tzn, że sam miałes przestuj w czasie meczu, Przestoje to były u nas, Nawet ludzie na sektorze w czasie długawych okresów ciszy na sektorze C (długie w czasie takiego meczu jest już pół minuty) śmiali się, ze zastanawiają się co teraz śpiewać podczas gdy Legia jechała z dopingiem non stop. A już jakieś dłogawe gadki prowadzącego doping do sektora nie powinny odbywać się podczas meczu. Po za tym pisałem o repertuarze piosenek w meczach topowych drużyn. To co wystarczy na Bełchatów już na Legię, Górnik czy Ruch nie.
I o tym pisałem a nie o racach czy kartoniadach, o których Ty cały czas nawijasz. Pisałem o dopingu z perspektywy H i tyle. W kwestii dopingu uważam, ze u nas panuje zwykła amatorka, a szkoda, bo przy tym potencjale, który jest na Wiśle powinno być znacznie lepiej.
A teraz czytając to:
zastanawiam się, czy jesteś proleginy czy probębnijny ?
Temat kibicowski poglega takiej samej wymianie zdań jak to co dzieje się na boisku, niektórzy też uważają , ze piłkarsko byliśmy lepsi.
P.S Tak kartoniada była świetna.
|
Szkoda, że nie pisałeś z perspektywy sektora gości... bo na pewno miałbyś obiektywny punkt widzenia.
Jedno mnie zastanawia. Wystarczy wejść na mało obiektywne fora legionistów gdzie sami przyznają, że dobrze dopingowaliśmy... jakiś paradoks? Czy mamy jakieś oczekiwania nie z tej ziemi wobec siebie?
Z mojej perspektywy legioniści Konkretnie dopingowali tylko pod koniec meczu tym bardziej im uciekało nam zwycięstwo i gaśliśmy pod koniec meczu... to chyba naturalne... rozumiem, że dążymy do tego, żeby wiernie do końca spiewał cały stadion, ale mierzmy swoje siły na zamiary, bo przegrywać po słabym meczu ciężko jest dopingować a z tym źle nie było. Póki co ogarnijmy, żeby nie pustoszało C równo z gwizdkiem. a pikole nie wychodzili w 93 minucie.
A jeśli chodzi o nasze przestoje w 2 połowie, to były przestoje na tzw. "wyciszenie" innych nie pamiętam.
WELCOMETOHELL napisał(a):

Ja wtrącę trzy grosze odnośnie spraw kibicowskich. Bardzo szanuję fakt, że spora grupa ludzi poświęciła multum prywatnego czasu na przygotowanie oprawy, ale jest kilka rzeczy, które muszę wytknąć.
1) Starałem się zrozumieć przesłanie napisu na dole sektora, ale kompletnie nie ogarniam o co chodziło autorom. Zaraz pewnie usłyszę, że jestem tępy i niekumaty, dlatego polecam obrońcom dokładne przeczytanie sentencji. W ostatnim słowie jest literówka - "postańców" zamiast poWstańców, co imo kompletnie kompromituje twórców oprawy.
2) Fajny pomysł z czterostronną kartoniadą, ładnie wyszło, natomiast przesłanie które niosła po prawie półrocznej naszej nieobecności na stadionie (wszyscy policjanci to k...y, Wisła Sharks Hooligans, Anty Jude) w kontekście meczu z Legią to dno intelektualne.
|
Czy ty robisz automasakrację, czy serio masz problemy z klepkami pod czaszką?
Może przyglądnij się najpierw treści na zdjęciach dokładnie i spróbuj przeczytać chociaż zanim zaczniesz .......ić...
DO MODÓW: Rozumiem wysyp na tym forum wszelakiej maści pokemonów .....aów, pikoli i januszy i niedzielnych kibiców, którzy ku.rwa "nie rozumieją przesłaniaaaa"

w związku z meczem z Legią ale pasowałoby żeby mod raczej starał się trzymać poziom tego forum, bo blado to wygląda a pewne wpisy to już kompromitacja.
p.s to, że ty nie "nie rozumiesz przesłania"

nikogo nie interesuje, bo ci co mają je znać to będą wiedzieć o co chodzi... Oprawy nie są robione po to, byś rozumiał przesłanie, ani dla tych co znają tylko pół alfabetu i na mecz przychodzą raz na 3 lata na Legie
ps.2 tak poWstanów... i to warszawskich

i ty piszesz o dnie intelektualnym...
....a nie wiem co gorsze, wczorajszy mecz czy tacy goście

?