koniak napisał(a):

@palikot, po prostu niektórzy potrafią być samokrytyczni i docenić postawę innych mimo niechęci do nich. Niestety większość sektora C jest przekonana, że jesteśmy najlepsi, mimo że przychodzą na stadion 1-2 razy do roku a sam mecz jest i tak tylko dodatkiem do najebania się na miasteczku czy też w okolicy.
Teraz mecz z Jagiellonią pokażę jak to naprawdę z nami jest.
|
samokrytycyzm sie różni od malkontenctwa i ciągłego narzekactwa.
Pierwsza taka oprawa w Europie chyba, która wyszła świetnie z małym minusem a ja czytam że było tylko ok i jacy to zabjebiści byli kibice gości którzy oprawy nawet nie przyszykowali a dopingiem przebijali się dopiero po swoich bramkach i mieli też spore przestoje dopingu. Chyba jakieś fora pomyliłem. Za to powinien być ban na 2 tygodnie. Ta mentalność malkontentów i wiecznych wyrazicieli swego nieupodobania mnie przeraża. Wejdź sobie na forum Legiuni i poczytaj, oni nawet po chujni mało efektywnych oprawach robią masowy spust, i doceniają co mają, a u nas pierwsza czterostronna kartoniada w historii ruchu kibicowskiego w Europie naprawdę gruba rzecz a jakieś cześki piszą, że było tylko ok, doping oczywiście chujowy, nikt nie szuka pozytywów w niczym, na czym można coś oprzeć, tylko żeby wyładować swoją frustrację i płacz, bo nasi przeglali a po dlugiej blamce było kibiców gości na D słychać... żałosne
Dramat. Wstyd to pisać, czytać i się tym chwalić. Szkoda gadać.