Wyświetl pojedynczy post
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2014, 15:38
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Rzadko się w czymkolwiek zgadzamy, ale to sędziowanie pod Legię doprowadza mnie do szału odkąd pamiętam.
Takiego spalonego puścić!? Serio?

"Let football win"

Dlatego staram się nie grzać meczami z Legią, bo to jest zawsze walka przeciwko czternastu. Każda stykowa sytuacja dla Legii, a jak nie daje rady to puszczamy spalone (zza linii już nie, bo się afera ostatnio zrobiła), może coś trafią.
Po co się denerwować?
Wy na prawdę wierzycie w spisek tak? To chyba oczywiste, że zespół, który stwarza sobie w każdym meczu sporo sytuacji będzie miał w kilku z nich korzyść przez błąd sędziego bo jest ich tak dużo, że takie prawdopodobieństwo rośnie. Szkoda, że znów Legia otrzymała taką pomoc w meczu z nami, ale potrafię to przełknąć. Walka przeciwko czternastu? Ja wczoraj do pracy sędziego nie mogłem się przyczepić (z perspektywy trybun, o spalonym dowiedziałem się po). Cóż za zbieg okoliczności, że zawsze te zespoły, które wygrywają większość meczy są oskarżane o pomoc sędziów. Przypomnijcie sobie czasy parę lat temu, nas też rywale notorycznie oskarżali o pomoc sędziów (szczególnie ci z Legii i innych największych rywali)

Dla mnie w ogóle stawianie w tej chwili Wisły jako rywala Legii jest nie na miejscu. Oni mają 3-4 razy większy budżet i takie mecze mają obowiązek wygrać. To, że mamy kilku świetnych grajków nie przełoży się na wygrywanie w każdym meczu, niestety. Fajnie jest marzyć o mistrzostwie, ale to nie dla mnie.
Odpowiedz cytując