|
A czy sędzia zabronil Wislakom strzelic w swiatlo bramki w drugiej polowie? przeciez oni nie oddali zadnego celnego strzalu w swiatlo bramki.. Smuda po meczu mowi, ze oni nie sa nauczeni walczyc, ze nie potrafia walczyc, na stadion wbija 32 kola glodnych kiboli Wisly a oni szare myszki nie potrafia walczyc.. truchtali po tym boisku i nic z tego nie wynikalo, zero zeba, charakteru, woli walki, ambicji, potu, krwi, jakby to jakis sparing byl.
Strzela sie 3 bramki i sędzia tu wtedy nie ma nic do rzeczy, koniec pieśni. A mieczaki beda sie zaslaniac jedna sytuacja w ktorej wystapil sędzia.. .......e tego sedziego, strzelam kilka bramek i sprawa zalatwiona, sedzia nie pomoze.
Ja na ich miejscu bym tych s....ysynow z Warszawy kopal od 1 minut meczu.. bo ten caly Berg potraktowal niepowaznie pilkarzy Wisly wystawiajac mocno oslabiony sklad, zasmial im sie w twarz, po rozegranym co dopiero meczu w LE. Ambicja by mi nie pozwolila takiemu zespolowi wygrac meczu, nasi widocznie mysla inaczej. Nie wiem, lal bym ich w morde, biegal az do nieprzytomnosci, probowal strzelic gola plecami, cokolwiek.
Wstyd i tyle. I znow te ich suche wywiady po meczu.. po co oni w ogole udzielaja jakichkolwiek wywiadow. Jeden z nich, .... juz z jego nazwiskiem mowi, ze to tylko jakis tam mecz, stracone 3 pkt, odzyskamy je w przyszlosci.. to nie jest jakis tam mecz tylko mecz z Legia i te 3 punkty sa kurewsko wazne.
Mnie to wlasnie wk.ur.w..ia ze Legia po meczu z LE przyjezdza na obcy stadion gdzie zasiada 31 tys wrogich kiboli, wystawia oslabiony sklad, Radovic ktory kreuje cala gre Legii dlubie w nosie na lawce rezerwowych, u nas nawet Glowacki wychodzi i.. i 3;0.
Jakby to byla taka normalna Legia - w 100% przygotowana, skoncentrowana, ktora potraktowalaby ten mecz powaznie to ok.
A oni przyjechali, na luzie wygrali, odbebnili swoje, i wrocili do Wawy. Tfu. przed tym meczem na stronie Legii ujrzalem doslownie JEDEN wywiad i to krotki z Bergiem, nikt nic nie gada, nikt nic nie zamieszcza, a oficjalny profil Legii na fejsbuku zamiast o meczu z Wisla w miedzy czasie wrzucaja jakies smieszne fotki i pisza.. o polskich siatkarzach.
Ostatnio edytowane przez c. : 21.09.2014 o godz. 23:32.
|