Wyświetl pojedynczy post
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2014, 23:35
po 1 nie odpuszczaj nóg. robisz nogi- wszystko rośnie że tak to powiem szybciej poczytaj o tym.
jedzenie 5-6 razy dziennie najlepiej, mniejsze porcje ale częściej, białko przede wszystkim zwierzęce, tłuszcze roślinne itp wylicz swoje zapotrzebowanie na potreningu . pl
jeśli chodzi o trening to mi najbardziej odpowiada split 4-dniowy, ale uważam że takie minimum żeby coś ze oba zrobić to 3x w tygodniu i dużo ćwiczeń wielo stawowych typu martwe ciągi wiosłowania, przysiady itp
jeśli masz dopięta dietę myślę że chemia nie potrzebna ale nie jestem żadnym ekspertem w tych sprawach

a ja mam inne pytanie. przez wakacje że tak powiem trochę się opierdalałem z siłownią, nie ukrywam spadki są (masa nie tak strasznie ale widać po mnie że to nie to samo co forma na wakacje) i mam pytanie. jaki trening stosować żeby szybko wrócić z siłą i przede wszystkim masą? wspomóc się jakąś kreatyną żeby szybko to nadrobić i iść do przodu?praktycznie cały wrzesień nic ze sobą nie robiłem, ale od października ostry trening.
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując