Wyświetl pojedynczy post
c.
Senior Member

Od: 10.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2014, 13:50
daniello1987 napisał(a):Wyświetl post
http://www.wislaportal.pl/27706,Zmia...u_z_Legia.html

Wg mnie jest to lekkie albo nawet nie lekkie przegiecie pały. wiadomo,ze na mecz z Legią przyjedzie mnostwo osob zmotoryzowanych.i nie mowie tu o sympatykach z Krakowa ale z odległych zakątków Polski.
Juz widze co sie dzieje na ulicach wokol stadionu bo watpie ze wszyscy bardzo chetnie zaplaca 20 zl za 2 h placac sporo za bilet na mecz.Rozumiem ze ktos chce wyciagnac jak najwiecej ale sa jakies granice. mozna by było wprowadzic te 20 zl ale dla busów oraz autobusow. bo sa wieksze. dla osobowek powinno byc dalej 10 zl. jak tak dalej pojdzie to w przyszlym roku parking bedzie kosztowal 50 zl. odrazu zaznaczam ze nie lamentuje ale wg mnie taka informacja powinna byc duzo wczesniej (kazdy moglby sobie jakos zaplanowac przyjazd-odjaz ze stadionu) i nie powinno sie ze zerowac na kibicach ktorzy maja daleko na mecz.
Ale to nie jest parking nalezacy do Wisly SA, tylko parking TS Wisly, dla ktorej 20 zl to wielkie pieniadze, a Wisla SA 20 zlotymi sobie podciera dupe.

Byles kiedykolwiek w hali Wisly (wiesz gdzie sie ona w ogole znajduje?), wsparles jakas z sekcji Wisly? kupiles bilet? kupiles cos w restauracji U Wislakow?

powiedz Ty mi skad TS Wisla ma brac pieniadze na 13 sekcji i szkolenie 1,500 sportowcow?
to nie jest Wisla SA, gdzie pilkarz zarabia 60 tys zlotych miesiecznie, a TS Wisla w ktorej cala druzyna siatkarek, koszykarzy, judokow i bokserow lacznie tyle nie zarabia co JEDEN pilkarz w Wisla SA. W zasadzie to za darmo graja, koszykarze, czy bokserzy dokladaja do tego z wlasnej kieszeni.

TS Wisla nie ma zadnych zyskow z biletow. Jedynie na koszykarki cos przyjdzie. Oni musza szukac gdzie sie da pieniedzy, zeby utrzymac klub, zeby mogly przetrwac sekcje, aby dzieciaki nie musialy odejsc od treningow.

20 zl to jest na prawde malo, jak za STRZEZONY parking TUZ OBOK stadionu. W dniu meczu z Legia. Skoro na co dzien kosztuje 10 zl.
No i wspiera sie TS Wisla.
Ostatnio edytowane przez c. : 18.09.2014 o godz. 13:57.
Odpowiedz cytując