domin_czyzyny napisał(a):

|
a nie przyszło Ci do głowy, że tam mają długi, ale mają też i "rozum". U nas tego "rozumu" ostatnio brakował przy "traceniu" piłkarzy...
|
Niekoniecznie oni mają. Małecki, Stolarski, Chrapek, Miśkiewicz. Troje puszczonych luzem przepadło a jeden załatał budżet. Polityke sportową mamy galaktyczną jak na nasze warunki, imo.
@madenn Promujemy chłopaka i zarabiamy na sprzedaży 80%. Jak pojdzie za 1.5 miliona, zaplacimy za niego 300tys euro - myślę że jest tyle wart na luzie. Idealny deal, zwlaszcza że mieliśmy dziurę po Brożku czy Bunozie na lewej stronie. Akurat życzylbym sobie takich bezgotówkowych transferów w 10-tkę jak najwięcej.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA